#

Smooth joga 3 - dnevni shujševalni program v juniju


Smooth začetek poletja s 3-dnevnim smooth shujševalnim programom. 

 

Vsi vemo, da je sprememba življenskega sloga edina učinkovita naložba v vitko in zdravo. Prvi korak do takšne spremembe pa je lahko veliko lažji, če nam nekdo pri tem pomaga in nas spodbuja. 

 

Klasične shujševalne diete telo hranilno podhranijo in v nas vzbujajo željo po nezdravi hrani, zato se izgubljeni kilogrami po končani dieti dvojno povrnejo. Mi pa smo za vas začarali prav poseben Smooth Shujševalni paketek, ki je drugačen, saj je tako okusen in hranljiv, da si boste po končanih treh dneh na svojem jedilniku zaželeli Smooth-a prav vsak dan  :).

 

Smooth Shujševalni paketek vam omogoča, da za nekaj dni zmanjšate svoj vnos kalorij, ne da bi telo prikrajšali za hranila. Najbolj učinkovit je v kombinaciji s telesno aktivnostjo in tudi tukaj bi vam tokrat radi malce pomagali zato smo pripravili prav poseben 3-dnevni sezonski Smooth Joga shujševalni program v katerem bodo smoothi narejeni le iz ekološko pridelanih sezonskih sestavin, joga pa bo odvodena na svežem zraku v objemu cvetoče narave. 

 

Blender mix3

 

KDAJ bomo smooth hujšali?  od 19. do 21. junija

 

S KOM in KAKO? 

Vsak dan posebej vam bomo zjutraj dostavili smooth paketek s tremi obroki smoothov + 1x smooth prigrizek. V prvih dveh dneh (19. in 20. junija) pa vam ponudili še jogo v naravi (19-tih zvečer v skritih predelih parka Tivoli) z našo smooth joga voditeljico Tinkaro Peternelj. Joga bo primerna za začetnike kot že izkušene jogiste. Na jogi bo tudi Tina Zdjelar, smooth mama, ki čara za vas dotični smooth program in se bo z vami z veseljem posvetovala o morebitnih opažanjih in počutju med programom. 

 

pilates instruction2

 

 

 

DAN 1

 1. obrok: Smooth HUJŠANJE + Smooth RAZSTRUPLJANJE
 2. obrok: Smooth ODPORNOST + 0,5 kg grenivk
 3. obrok: Smooth ZELENJAVNI

 

Ura joge v parku Tivoli ob 19-tih

 

DAN 2

 1. obrok: Smooth JAGODA + Smooth HUJŠANJE
 2. obrok: Smooth REGENERACIJA + 0,5 kg jabolk
 3. obrok: Smooth RAZVAJANJE

 

Ura joge v parku Tivoli ob 19-tih

  

 DAN 3

 1. obrok: Smooth HUJŠANJE + Smooth ENERGIJA
 2. obrok: Smooth RAZSTRUPLJANJE + 0,5 kg banan
 3. obrok: Smooth ČEŠNJA

 

 Smooth darilce za uspešno smoothanje  in smooth korak v poletje :).

 

Smooth mix

 

Cena celotnega 3-dnevnega Smooth Joga Shuševalnega programa je 85 eur. Prijave in morebitna vprašanja na: info@smooth.si

 

 Nasveti za uporabo Smooth Shujševalnega paketka:

 • Če se le da, med posameznimi obroki ne jejte, saj tako močno razbremenite prebavo in prebavilom privoščite potreben počitek. S tem se izognete tudi napihovanju in prebavnim težavam, do katerih bi lahko prišlo zaradi razstrupljanja.
 • Vsak obrok pojejte v celoti, čeprav imate morda občutek, da ste že siti – tako se boste izognili kasnejši lakoti in lažje dočakali naslednji obrok.
 • Na vsak Smooth glejte kot na obrok – vsak požirek zadržite v ustih in ga temeljito prepojite s slino. Tudi ostala živila jejte počasi in vsak grižljaj večkrat prežvečite. Ne hitite in vsak obrok pojejte s pozornostjo in hvaležnostjo. Prebava se začne že v ustih! 
 • Smooth Shujševalni paketek je najbolj učinkovit v kombinaciji s telesno aktivnostjo – vsak dan bodite aktivni vsaj eno uro!  2 dni boste aktivni z našo jogo, tretji dan pa si lahko privoščite živahen sprehod, skupinsko vadbo, skok na bližnji hribček ali drugo obliko telesne aktivnosti, ob kateri se boste vsaj malo zadihali. 
 • Med obroki lahko pijete vodo, nesladkano limonado ali čaj. Priporočamo pa, da tekočine ne uživate takoj pred obroki, saj tako razredčite prebavne encime.