#

Smooth januarski oddih


JANUARSKA PREVETRITEV ZIMSKEGA SPANJA 

Smooth detox, surf, joga oddih za prebujanje najboljšega “medveda” v tebi :)

 

Izkoristite izjemno priložnost zase in pojdite z nami! 

 

V življenje z gibanjem v divji naravi, s čiščenjem toksike iz svojega telesa in uma ter prebujanja tistega nekaj izjemnega, kar že čaka v vas. Veste, da obstaja nekdo, ki ima moč spremeniti svet v trenutku. TI! Mi ti bomo samo malce po smooth pomagali. Kako?

 

 a1 11 1170x533

Odšli bomo na potovanje k oceanu in s tem tudi vase. Mu pustili, da nas zapusti čistega in posušenega na soncu. Vzeli bomo naše telo naš um in šli na seanso smooth surfanja v življenju, ker surfanje je življenje. Tako si bomo delili lekcije, ki nosijo možnosti, da izboljšajo vse vidike našega bitja. Pustili mu bomo, da pleše z valovi oceana, da se mehko giblje pri pozdravljanju sonca med jogo, da globoko vdihuje morski zrak in spočije um in se sprosti med dnevnim meditiranje ter telo z razstrupljevalnimi učinki bogate rastlinske smooth hrane. 

Ponujamo vam voden celostni razstrupljevalni smooth program telesa s Smooth zelenimi smoothiji v kombinaciji z bogatimi veganskimi obroki in vsakodnevno vodenim gibanjem joge, smoothlatesa in meditacije ter aktivno, osvežujočo, zabavno druženje na valovih in ob njih. Podelili vam bomo znanje in izkušnje ter z osebnim pristopom obogatiti surf izlet posameznikov, ki so pripravljeni širiti obzorja in si upajo odpreti vrata svojega potenciala. ~ Aloha ~

meditation yoga 1600x1066

 

Kdaj? Zadnji teden januarja -  28.1 – 2.2. 2019 - da malce pogrejemo naša telesa z odsevom toplega sonca iz Atlantskega oceana. Voden oddih bo trajal 5 dni, vendar bodo prihodi in odhodi na lokacijo možni že kakšen dan prej in odhodi kasneje. 

Kje? FUERTEVENTURA (Kanarski otoki) - otok večne pomladi in neskončnih plaž 

S kom? Z ljubitelji gibanja narave, ki ti želijo pokazati kako naravo živijo, jo dihajo in jejo vsak dan. Več o Jerneju Rakuščkom, Tini Peternelj in Tini Zdjelar v spodnjem opisu. 

Za koga je oddih namenjen? Za prav vse, ki bi se radi radi spoznali z oceanom (od čistih začetnikov surfanja naprej), se malce umaknili v drugačne dnevne smooth rutine, se očistili vsega nepotrebnega in nova znanja prinesli nazaj na domačo zemljo ter ga tam uporabili v vsakodnevnem prebujenem življenju. Pridruži se nam solo, v paru ali v manjši skupini!

 

SMOOTH ODDIH VKLJUČUJE 

 • 5x nočitev v smooth hiši
 • 5x vodenih dni Smooth oddiha
 • 1x celodnevni voden razstrupljevalni dan z zelenimi smoothiji
 • 5 x smooth zajtrke z okusnimi zelenimi smoothiji in smooth bowlami
 • 5x smooth hrana in pijača (kosilo, večerja vmesne malice + voda, sokovi; vsi obroki zasnovani na rastlinsko pridelani ekološki prehrani)
 • 1x smooth delavnica s čaranjem najboljših smoothijev, ki jo vodi “smooth mama” 
 • 5x gibalna urica – joga, smoothlates,  mobilizacija, raztezanje, po želji tudi tek/hoja na vulkan
 • 5x vodena meditacija
 • 4x surf šola (+ prevoz do surf spota in nazaj) + videoanaliza (minimalno 2x)  + fotografije
 • Izposoja opreme (deska + neopren; širok izbor!ni potrebno tovoriti svoje opreme)
 • 2x interaktivno predavanje (zakonitosti deskanja na valovih, prehrana in zdravje, čuječnost skozi učenja oceana)
 • skupen najet avto za udeležence
 • Smooth darilo  :)

 

OKVIRNA CENA DELAVNICE:  600 (brez surfarije) - 800 eur

*Cena ne vključuje: letalske karte in prevoza do letališča; hrane za dni, ki niso v okviru datumov vodenega oddiha

Pssst, naj samo prišepnemo, da so karte iz Munchna, z odhodom 26.tega (sobota) in prihodom 2.2.(sobota) SAMO 120eur z 20kg čekirane prtljage! 

 

ROK PRIJAV:  10. 1. 2019 na [email protected] (kamor nam pišite tudi za vsa morebitna vprašanja)

 

MINIMALNO ŠT. PRIJAV: 6, MAKSIMALNO ŠT.PRIJAV:

  

O IZVAJALCIH:

Jernej Rakušček:univerzitetni diplomiran profesor športne vzgoje, kondicijski trener, ljubitelj narave in gibanja, pisatelj, glasbenik. O Jernejevi strasti do deskanja na velikih valovih ni potrebno izgubljati besed.  Kot svetovni popotnik je delil line-up že marsikje in z marsikom, predvsem pa se dobro spoznal z modrostmi oceana  in povezal z vodno dinamiko. Kot surf učitelj je Jernej edinstven in nadvse odličen, s prefinjenim občutkom za posameznika in jasnim razumevanjem moči trenutka.

 

1929980 27591737248 1693 n2

Tinkara Peternelj: doktorica znanosti, biokemik in zadnje čase tudi biopsiholog, inštruktorica pilatesa, učiteljica joge , zaljubljena  v naravo in živali, strastna gorska pohodnica in deskarka na valovih in snegu. Ponudila vam bo gibalno podporo deskanju in podelila znanstvena dognanja in principe zdravega prehranjevanja ter predstavila biopsihološke vidike tako vsakdanjih kot izjemnih situacij surferskega izleta. Predstavila vam bo enostavne in polnovredne obroke, v celoti zasnovane na rastlinski prehrani ter vas razvajala z veganskimi prigrizki.

397857 10150525094307340 2019485395 n2

Tina Zdjelar: je duša in srce Smooth-a, ki ga z entuziazmom vodi že od samega začetka. Ideja o lastnem podjetju, ki bi po Ljubljani vsako jutro dostavljalo sveže ekološke smutije, je zrastla na njenem zeljniku, po tem ko so bili takšni napitki del njenega vsakodnevnega rituala že več kot deset let. Po izobrazbi je Tina univerzitetna diplomirana komunikologinja, inštruktorica body tehnike, že od ranih nog pa se najbolje počuti v naravi in vedno najde čas za gibanje na svežem zraku. Rada potuje in iz oddaljenih kotičkov sveta prinese marsikatero idejo za smooth recepture, ki jih ustvarja sama. Pri tem črpa iz lastnih izkušenj in nadušenja nad superhrano, sadjem, zelenjavo in drugimi zdravimi, a okusnimi živili. Obožuje hrano, a je prepričana, da mora ta skrbeti tudi za naše zdravje, ne le brbončice – prav zato je Tina velika zagovornica sveže in ekološko pridelane hrane, ki se na koncu znajde tudi v smooth-ih. Ponudila vam bo vso znanje glede rastlinske hrane, odvodila uro smoothlatesa (smooth pilatesa :) in velike skrivnosti mešanja najbolj okusnih in učinkovitih smoothijev. 

 

FitWyIxMTQwIiwiMzIwIl0 Tinasmoothi new