#

Prednosti

Ustvarjalna energija za cel dan

Smooth učinkovito poskrbi za naval ustvarjalne energije, jasne misli in delovno učinkovitost, ki si jih na delovnem mestu želimo vsi. 

Zdrav obrok na delovnem mestu

Vsak delavnik med 8. in 11. uro vam na delovno mesto dostavimo polnovreden obrok iz ekoloških sestavin rastlinskega izvora.

Hitro dostopen vir hranil

Najboljša alternativa klasičnim oblikam vmesnih obrokov na delovnem mestu, ki ne povzroči padca energije in upočasnitve miselnih procesov.


Vsak delavnik  poskrbimo za svež, ekološki, veganski, presen in resnično okusen obrok ter vam ga dostavimo na delovno mesto. Na zdravje!

Sodobni človek ima pogosto probleme s splošnim pomanjkanjem življenjske energije, kar se odraža v kronični utrujenosti, razdražljivosti, občutljivosti, depresiji, fizični izčrpanosti ali celo bolezni. Ljudje smo energetska bitja in brez prave energije ne delujemo, kot bi lahko. Vitalno energijo, jasne misli in delovno ustvarjalnost pa lahko trajno dosežemo le z uravnoteženo kombinacijo polnovredne in hranilno bogate hrane ekološkega izvora.

Žal si zaradi hitrega tempa življenja marsikdo ne more vzeti časa za pripravo in zaužitje kakovostnega polnovrednega obroka. To možnost vam pri Smooth ponujamo v obliki sveže pripravljenega gostega napitka, ki zadosti vsem potrebam po hranilih in telo napolni z energijo za produktivno opravljanje dela.

Eno od naših področij delovanja je tudi catering.

Smooth je popoln obrok: zdrav, hranljiv, ekološki, lahko prebavljiv in poln hranil. Telo preskrbi z vitamini in minerali, ureja prebavo, nasiti, pomaga pri izgubi odvečne telesne teže, zavira staranje, napolni z energijo za cel dan in prispeva k zbranosti in ustvarjalnosti.

Iz najboljših super sestavin smo ustvarili 16 popolnih kombinacij – prav vsaka posebej poskrbi, da telo dobi tisto, kar potrebuje za optimalno preživet dan.

Naše poslanstvo je zaposlenim olajšati pot do zdravega in kakovostnega obroka - pravzaprav vam svežega dostavimo kar na delovno mesto. Vsak dan med 9. in 11. uro dopoldne.


NAROČANJE

Če bi želeli svojim zaposlenim vsakodnevno ponuditi naše Smooth obroke v vaših delovnih prostorih, smo za vas pripravili posebne količinske pakete.

Redna cena za 500 ml Smooth napitka je 6,00 EUR.
(z vključeno dostavo in minimalnim naročilom 2 smoothov)

V primeru, da je skupna količina enega naročila večja od:

 • 15 kom - cena za 500ml Smooth 5,40 EUR
 • 20 kom - cena za 500ml Smooth 5,30 EUR
 • 25 kom - cena za 500ml Smooth 5,20 EUR
 • 30 kom ali več - cena za 500ml Smooth 5,00 EUR

Redna cena za 300 ml Smooth napitka je 4,00 EUR.
(z vključeno dostavo in minimalnim naročilom 5 smoothov)

 • 15 kom - cena za 300ml Smooth 3,60 EUR
 • 20 kom - cena za 300ml Smooth 3,50 EUR
 • 25 kom - cena za 300ml Smooth 3,40 EUR
 • 30 kom ali več - cena za 300ml Smooth 3,20 EUR

Redna cena za 200 ml Smooth napitka je 3,00 EUR.
(z vključeno dostavo in minimalnim naročilom 8 smoothov)

 • 15 kom - cena za 200ml Smooth 2,70 EUR
 • 20 kom - cena za 200ml Smooth 2,60 EUR
 • 25 kom - cena za 200ml Smooth 2,50 EUR
 • 30 kom ali več - cena za 200ml Smooth 2,30 EUR

INFORMACIJE O NAROČANJU

Za dodatne informacije in naročilo paketov oziroma posamezna naročila nas kontaktirajte:

Naše reference


#
Ekipa2 (Outfit7)
ustvarjalci Talking Tom

Slovenska podružnica Outfit7, Ekipa2, je z nami že prav od začetka ustanovitve Smootha. Vsak delavnik si številni zaposleni naročijo svoj najljubši smooth, ki ga naslednji dan, označenega s svojim imenom, dobijo dostavljenega v pisarne Kristalne palače. Delodajalec zaposlene Ekipe2 spodbuja k naročanju zdravega in uravnoteženega smooth obroka, saj polovico cene krije on. Zaposleni se po več kot dveh letih "smoothanja" niso naveličali, saj lahko izbirajo med 16-imi različnimi smoothi in se po njih počutijo odlično. Zaupanje v kakovosten smooth produkt, dobra komunikacija in izpolnjevanje njihovih pričakovanj gradi izvrstno medsebojno sodelovanje.



#
Celtra d.o.o.
razvoj informacijskih tehnologij

 

V uspešnem sodobnem komunikacijskem podjetju Celtra so se odločili, da bodo čisto vsak ponedeljek začeli zelo smooth in zdravo. Še preden zares začnejo z delom, zaposlene v njihovi kuhinji že čakajo pisani in raznoliki smooth napitk, s katerimi njihov skrbni delodajalec poskrbi, da se smooth začetek tedna nadaljuje v smooth kreativni delovni teden.