Smooth

OTROŠKI smooth - SMUTKO

Primeren za otroke, Primeren za športnike, Zeleni smooth, Banane, Zelenolistna zelenjava, Jabolka, Datlji, Spirulina v prahu, Chia semena, Goji jagode, Mandljevo mleko, Primeren za nosečnice

Sestavine

Zelenolisnata zelenjava (špinača, blitva, regrat, koprive), avokado, jabolko, banana, datlji, goji jagode, spirulina v prahu, chia semena, mandljevo mleko

 

Opis

Bogat in okusen vir vitaminov, mineralov in drugih hranil, ki jih potrebujejo otroci; prispeva k zdravemu razvoju in rasti, sodeluje pri regeneraciji organizma, krepi kognitivne sposobnosti, povečuje fizično vzdržljivost, imunsko odpornost in splošno počutje otroškega telesa. 

 

Zelenolistna zelenjava

Najbogatejši vir hranil in klorofila na planetu, ki ga mešamo v vse zelene Smooth-e in jih tako naredimo še bolj čistilne in razstrupljevalne. Zelenje vsebuje veliko vlaknin, aminokislin, vitamina C, beta karotena, folno kislino in številne minerale, zato je najboljša rešitev za slabokrvnost in urejeno prebavo. 

 

Jabolka

Saj veste – eno na dan prežene zdravnika stran! V Smooth-e mešamo le najboljša ekološka jabolka lokalnih kmetov, saj ta vsebujejo največ antioksidantov, flavonoidov in različnih vitaminov. Ugodno vplivajo na prebavo, prispevajo k uravnavanju telesne teže in iz telesa odvajajo odvečno vodo – jabolka so zakon! 

 

Banane

Eno najslajših sadov narave, ki si ga brez slabe vesti privoščimo čim večkrat! Banane so namreč odličen vir trajne energije in vlaknin za dobro prebavo, še posebej bogate pa so s kalijem, ki omogoča optimalno izrabo energije, skrbi za pravilno delovanje mišic in sodeluje pri sintezi beljakovin. Vedno počakamo, da naše banane popolnoma dozorijo- tako ste lahko prepričani, da se v Smooth-ih znajdejo samo sladki in lahko prebavljivi sadeži.

 

Datlji

Najboljša naravna sladkarija, ki na zdrav način poteši željo po sladkem in nas hkrati preskrbi z obilico bakra, magnezija, antioksidantov in vlaknin. V Smooth-e mešamo ekološke datlje sorte deglet noir, ki zaradi svoje popolne arome velja za “kraljico datljev”. 

 

Goji jagode

Slastni posušeni plodovi, ki jih najraje zobamo kar same, v Smooth-ih pa poskrbijo za bogastvo mineralov, vitaminov in aminokislin. Zaradi visokih vsebnosti beta karotena lahko goji jagode pripomorejo k zdravemu vidu, minerali pa skrbijo za lepšo kožo, lase in nohte. Pravo superživilo!

 

Chia semena

Kar 60% vseh maščob v chia semenih predstavljajo esencialne omega-3 maščobne kisline, ki jih v naši prehrani pogosto primanjkuje. Chia semena so bogata tudi z beljakovinami in vlakninami, zato spodbujajo občutek sitosti in pri športnikih prispevajo k regeneraciji mišičnega tkiva. Preden jih zamešamo v Smooth-e, chia semena vedno namočimo, da nase vežejo vodo in poskrbijo tudi za urejeno prebavo in primerno hidriranost telesa. 

 

Spirulina v prahu

S kar 60 odstotki beljakovin, ki vsebujejo vse esencialne aminokisline, je spirulina nepogrešljiva v Smooth-ih, ki vzpodbujajo regeneracijo in krepitev telesa. Zaradi visoke vsebnosti klorofila deluje ta zelena superhrana tudi razstrupljevalno in nudi dobro zaščito pred škodljivim delovanjem prostih radikalov. 

 

Mandljevo mleko

Vedno ga pripravljamo sami, saj tako najbolje vemo, kaj pristane v njem. Naše sveže mandljevo mleko vsebuje ekološke mandlje, ki jih prej namočimo in tako odstranimo encimske inhibitorje, sladkano pa je s polnovrednimi datlji. Takšno mandljevo mleko predstavlja bogat vir beljakovin, zdravih maščobnih kislin in antioksidantov ter je v gostih napitkih najbolj smooth osnova, kar si jo sploh lahko zamislimo. 

  

 

 

Sorodni Izdelki