Smooth

Smooth REGENERACIJA

Visoko energijski smooth, Primeren za športnike, Zeleni smooth, Banane, Zelenolistna zelenjava, Jabolka, Mandlji, Kokosova voda, Spirulina v prahu, Konopljini proteini v prahu, Chia semena, Primeren za otroke, Primeren za nosečnice

Sestavine

Zelenolisnata zelenjava (špinača, blitva, regrat, koprive), jabolko, banana, mandlji, spirulina v prahu, konopljini proteini, chia semena, kokosova voda

 

Opis

Spodbuja regeneracijo po fizični aktivnosti, krepi in oblikuje mišice, hidrira telo, izboljšuje absorpcijo hranil, povečuje nivo energije, služi kot popoln vir rastlinskih beljakovin in esencialnih maščobnih kislin, deluje kot naravni izotonik.  

Zelenolistna zelenjava

Najbogatejši vir hranil in klorofila na planetu, ki ga mešamo v vse zelene Smooth-e in jih tako naredimo še bolj čistilne in razstrupljevalne. Zelenje vsebuje veliko vlaknin, aminokislin, vitamina C, beta karotena, folno kislino in številne minerale, zato je najboljša rešitev za slabokrvnost in urejeno prebavo. 

 

Jabolka

Saj veste – eno na dan prežene zdravnika stran! V Smooth-e mešamo le najboljša ekološka jabolka lokalnih kmetov, saj ta vsebujejo največ antioksidantov, flavonoidov in različnih vitaminov. Ugodno vplivajo na prebavo, prispevajo k uravnavanju telesne teže in iz telesa odvajajo odvečno vodo – jabolka so zakon! 

 

Banane

Eno najslajših sadov narave, ki si ga brez slabe vesti privoščimo čim večkrat! Banane so namreč odličen vir trajne energije in vlaknin za dobro prebavo, še posebej bogate pa so s kalijem, ki omogoča optimalno izrabo energije, skrbi za pravilno delovanje mišic in sodeluje pri sintezi beljakovin. Vedno počakamo, da naše banane popolnoma dozorijo- tako ste lahko prepričani, da se v Smooth-ih znajdejo samo sladki in lahko prebavljivi sadeži.

 

Mandlji

Preden jih zamešamo v Smooth-e, mandlje vedno namočimo – tako odstranimo encimske inhibitorje in jih naredimo lažje prebavljive, poveča pa se tudi absorpcija mineralov v črevesju. Izmed vseh oreščkov vsebujejo mandlji največ kalcija, ki ga telo absorbira veliko lažje kot iz kravjega mleka, ti okusni oreščki pa so tudi bogat vir vitamina E in zdravih nenasičenih maščob. 

 

Chia semena

Kar 60% vseh maščob v chia semenih predstavljajo esencialne omega-3 maščobne kisline, ki jih v naši prehrani pogosto primanjkuje. Chia semena so bogata tudi z beljakovinami in vlakninami, zato spodbujajo občutek sitosti in pri športnikih prispevajo k regeneraciji mišičnega tkiva. Preden jih zamešamo v Smooth-e, chia semena vedno namočimo, da nase vežejo vodo in poskrbijo tudi za urejeno prebavo in primerno hidriranost telesa. 

 

Konopljini proteini v prahu

Tako kot konopljina semena vsebuje tudi to superživilo vse esencialne aminokisline in idealno razmerje esencialnih maščobnih kislin omega-3 in omega-6. Konopljini proteini se pridobivajo z mletjem konopljinih semen, ki jim nato odstranijo večji del maščobe in vlaknin, zato se v končnem izdelku močno poveča vsebnost beljakovin (50% celotne teže). Konopljine proteine mešamo v vse Smooth-e za regeneracijo mišic in oblikovanje postave. 

 

Spirulina v prahu

S kar 60 odstotki beljakovin, ki vsebujejo vse esencialne aminokisline, je spirulina nepogrešljiva v Smooth-ih, ki vzpodbujajo regeneracijo in krepitev telesa. Zaradi visoke vsebnosti klorofila deluje ta zelena superhrana tudi razstrupljevalno in nudi dobro zaščito pred škodljivim delovanjem prostih radikalov. 

 

Kokosova voda

V Smooth-ih uporabljamo izključno naravno kokosovo vodo, takšno brez dodatkov. Gre za najboljši naravni izotonik, saj zaradi obilice elektrolitov kokosova voda telo hidrira, omogoča optimalno delovanje živčevja in mišic, poživlja in krepi. Še posebej radi jo imamo športniki, zaradi prijetno sladkastega okusa pa popestri in obogati vsak Smooth, v katerem se pojavi. 

 

 

Sorodni Izdelki