Smooth

Smooth KORENČEK

Nizkokalorični smooth, Jabolka, Pomaranče, Datlji, Oluščena konopljina semena, Limona, Korenček, Inkovske jagode, Suhe marelice, Kurkuma

Sestavine

korenček, pomaranča, jabolko, inkovske jagode, suhe marelice, limonin sok, konopljina semena, kurkuma, kokosova voda

 

Opis

Deluje protivnetno, hidrira, ureja in pospešuje prebavo, ohranja dober vid, prispeva k ohranjanju optimalne telesne teže, deluje antistresno.

Korenček

Pregovorno najboljša zelenjava za zdrav in dober vid, korenček resnično vsebuje veliko beta karotena, ki se v telesu pretvarja v vitamin A in skrbi za optimalno delovanje oči. Poleg tega vsebuje svež korenček veliko drugih vitaminov in mineralov, a le, če je gojen na naraven način – pri Smooth ste lahko prepričani, da dobite samo takšnega.

 

Pomaranče

Prava zakladnica vitamina C, vitaminov B skupine, folne kisline, bakra, kalcija in kalija, da vlaknin sploh ne omenjamo! Pomaranče v Smooth-ih poskrbijo za svežino, zaradi vitamina C pa izboljšajo tudi absorpcijo železa iz zelenolistnate zelenjave in krepijo imunski sistem. 

 

Jabolka

Saj veste – eno na dan prežene zdravnika stran! V Smooth-e mešamo le najboljša ekološka jabolka lokalnih kmetov, saj ta vsebujejo največ antioksidantov, flavonoidov in različnih vitaminov. Ugodno vplivajo na prebavo, prispevajo k uravnavanju telesne teže in iz telesa odvajajo odvečno vodo – jabolka so zakon! 

 

Limona

Odličen vir vitamina C, ki ga v Smooth-e dodajamo le za vzorec – toliko, da je končni rezultat še bolj svež in se zmanjša oksidacija ostalih sestavin. Svež limonin sok vsebuje poleg vitamina C tudi beta karoten in različne sadne kisline, ki delujejo čistilno in poživljajo presnovo. 

 

Inkovske jagode

Prijetno sladko-kiselkastega okusa, s kupom vlaknin za dobro prebavo. Že pest inkovskih jagod vsebuje več vlaknin kot skodelica polnozrnatih kosmičev ali en polnozrnati sendvič, tu pa so še vitamin C, kalij, fosfor, kalcij in železo. Radi jih imamo!

 

Suhe marelice

V Smooth-ih ne boste našli suhih marelic živo oranžne barve, ki so bile med sušenjem obdelane z žveplovim dioksidom! Uporabljamo le nežveplane suhe marelice, ki so odličen vir beta karotena, železa in kalija. Delujejo kot naravni diuretik in iz telesa odpravljajo odvečno vodo.

 

Oluščena konopljina semena

Vsebujejo vse esencialne aminokisline in esencialne maščobne kisline (omega-3 in omega-6) v idealnem 1:3 razmerju za človeško telo. Krepijo telo, vzpodbujajo rast mišične mase in naredijo Smooth-e nasitne in čudovito kremaste. Uporabljamo oluščena konopljina semena, zato se vam ni treba bati, da bi v svojem Smooth-u našli ostanke trdih luščin. 

 

Kurkuma

Po našo kurkumo se vsako leto odpravimo v Maroko, zato so naši oranžni Smooth-i polni bogate arome in hranljivih snovi. Kurkuma deluje protivnetno in spodbuja delovanje jeter in žolčnika, telesu pa še posebej prija njena vsebnost mangana, železa, kalija in vitaminov. 

 

Kokosova voda

V Smooth-ih uporabljamo izključno naravno kokosovo vodo, takšno brez dodatkov. Gre za najboljši naravni izotonik, saj zaradi obilice elektrolitov kokosova voda telo hidrira, omogoča optimalno delovanje živčevja in mišic, poživlja in krepi. Še posebej radi jo imamo športniki, zaradi prijetno sladkastega okusa pa popestri in obogati vsak Smooth, v katerem se pojavi. 

 

Sorodni Izdelki