Smooth

Smooth HUJŠANJE

Nizkokalorični smooth, Primeren za športnike, Razstrupljevalni smooth, Zeleni smooth, Zelenolistna zelenjava, Jabolka, Kokosova voda, Acai, Konopljini proteini v prahu, Chia semena, Goji jagode, Ananas, Grenivka, Primeren za nosečnice, Mango

Sestavine

Zelenolistnata zelenjava (špinača, blitva, regrat, koprive), jabolko, grenivka, ananas, mango, chia semena, acai v prahu, konopljini proteini,  kokosova voda

 

Opis

Uravnava telesno težo, prispeva k rasti in oblikovanju mišic, uravnava količino vode v telesu, ureja in pospešuje prebavo, čisti krvožilje, razstruplja, deluje kot naravni izotonik. 

Zelenolistna zelenjava

Najbogatejši vir hranil in klorofila na planetu, ki ga mešamo v vse zelene Smooth-e in jih tako naredimo še bolj čistilne in razstrupljevalne. Zelenje vsebuje veliko vlaknin, aminokislin, vitamina C, beta karotena, folno kislino in številne minerale, zato je najboljša rešitev za slabokrvnost in urejeno prebavo.

 

Jabolka

Saj veste – eno na dan prežene zdravnika stran! V Smooth-e mešamo le najboljša ekološka jabolka lokalnih kmetov, saj ta vsebujejo največ antioksidantov, flavonoidov in različnih vitaminov. Ugodno vplivajo na prebavo, prispevajo k uravnavanju telesne teže in iz telesa odvajajo odvečno vodo – jabolka so zakon!

 

Pomaranče

Prava zakladnica vitamina C, vitaminov B skupine, folne kisline, bakra, kalcija in kalija, da vlaknin sploh ne omenjamo! Pomaranče v Smooth-ih poskrbijo za svežino, zaradi vitamina C pa izboljšajo tudi absorpcijo železa iz zelenolistnate zelenjave in krepijo imunski sistem.

 

Ananas

Kot da ni dovolj že njegov odličen okus, je ananas tudi izjemno hranljiv sadež. Vsebuje ogromno mineralov, med njimi kalcij, kalij, magnezij, železo in fosfor, pa tudi vitamin C, vitamine B skupine in beta karoten. Deluje čistilno in lahko prispeva k izgubi odvečne telesne teže. Pri Smooth vedno pazimo, da so naši ananasi zreli in sladki, saj lahko v nasprotnem primeru povzročijo neprijeten pekoč občutek na jeziku.

 

Grenivka

Izboljšuje prebavo, deluje čistilno, spodbuja gibanje črevesja in prispeva k čiščenju dihalnih poti, poleg tega je bogat vir antioksidantov. Najbolj znana je po svojem shujševalnem delovanju, ki pa pride do izraza le v kombinaciji s tudi sicer zdravimi in polnovrednimi živili – v takšni družbi jo vedno najdete tudi v Smooth-ih.

 

Mango

Za mnoge najslastnejši tropski sadež, pri katerem smo še posebej pozorni, da uporabimo le zares zrele in dišeče sadeže. Redno uživanje poskrbi za dobro prebavo, več energije, zdrave sluznice in izboljšano splošno počutje, telo pa preskrbi z veliko beta karotena, vitamina C, bakra, mangana in cinka.

 

Acai

Okusne jagode iz Brazilije so bogat  vir kalija, vlaknin in vitamina E, ki deluje kot močan antioksidant. Bogate so z zdravimi maščobnimi kislinami in lahko zaradi urejanja prebave in spodbujanja občutka sitosti prispevajo k idealni telesni teži. Radi jih imamo zaradi njihovega prijetno nevtralnega okusa in čudovite vijolične barve, za povrh pa nas navdušujejo še z izboljšanjem spanca in lepotilnim učinkom na lase in kožo. 

 

Konopljini proteini v prahu

Tako kot konopljina semena vsebuje tudi to superživilo vse esencialne aminokisline in idealno razmerje esencialnih maščobnih kislin omega-3 in omega-6. Konopljini proteini se pridobivajo z mletjem konopljinih semen, ki jim nato odstranijo večji del maščobe in vlaknin, zato se v končnem izdelku močno poveča vsebnost beljakovin (50% celotne teže). Konopljine proteine mešamo v vse Smooth-e za regeneracijo mišic in oblikovanje postave.

 

Chia semena

Kar 60% vseh maščob v chia semenih predstavljajo esencialne omega-3 maščobne kisline, ki jih v naši prehrani pogosto primanjkuje. Chia semena so bogata tudi z beljakovinami in vlakninami, zato spodbujajo občutek sitosti in pri športnikih prispevajo k regeneraciji mišičnega tkiva. Preden jih zamešamo v Smooth-e, chia semena vedno namočimo, da nase vežejo vodo in poskrbijo tudi za urejeno prebavo in primerno hidriranost telesa.

 

Kokosova voda

V Smooth-ih uporabljamo izključno naravno kokosovo vodo, takšno brez dodatkov. Gre za najboljši naravni izotonik, saj zaradi obilice elektrolitov kokosova voda telo hidrira, omogoča optimalno delovanje živčevja in mišic, poživlja in krepi. Še posebej radi jo imamo športniki, zaradi prijetno sladkastega okusa pa popestri in obogati vsak Smooth, v katerem se pojavi.

 

Sorodni Izdelki