Smooth

Smooth ANTIOKSIDANT

Nizkokalorični smooth, Jabolka, Pomaranče, Kokosova voda, Acai, Chia semena, Ananas, Suhe slive, Rdeča pesa, Razstrupljevalni smooth, Primeren za nosečnice

Sestavine

mlada rdeča pesa, pomaranča, ananas, borovnice (v sezoni), jabolko, suhe slive, goji jagode, chia semena, acai v prahu, kokosova voda

 

Opis

Nevtralizira delovanje prostih radikalov, zavira prezgodnje staranje, ohranja dober vid, prispeva k lepši koži in lasem, ureja prebavo, izboljšuje kri.

Rdeča pesa

Sok rdeče pese že od nekdaj velja za zdravilo proti slabokrvnosti, mi pa v Smooth-e mešamo kar cele plodove. Uporabljamo tiste najmanjše gomolje, ki so najbolj bogati s hranili in vlakninami, še posebej pa izstopajo po vsebnosti mineralov. Železo, kalij, mangan, selen, magnezij, žveplo, cink, baker in še in še – skorajda ga ni minerala, ki ga rdeča pesa ne vsebuje.

 

Pomaranče

Prava zakladnica vitamina C, vitaminov B skupine, folne kisline, bakra, kalcija in kalija, da vlaknin sploh ne omenjamo! Pomaranče v Smooth-ih poskrbijo za svežino, zaradi vitamina C pa izboljšajo tudi absorpcijo železa iz zelenolistnate zelenjave in krepijo imunski sistem. 

 

Ananas

Kot da ni dovolj že njegov odličen okus, je ananas tudi izjemno hranljiv sadež. Vsebuje ogromno mineralov, med njimi kalcij, kalij, magnezij, železo in fosfor, pa tudi vitamin C, vitamine B skupine in beta karoten. Deluje čistilno in lahko prispeva k izgubi odvečne telesne teže. Pri Smooth vedno pazimo, da so naši ananasi zreli in sladki, saj lahko v nasprotnem primeru povzročijo neprijeten pekoč občutek na jeziku.

 

Borovnice

Sveže nabrane gozdne borovnice mešamo v nekatere sezonske Smooth-e, vedno pa so nabrane z ljubeznijo in pozitivno energijo. Borovnice izstopajo po vsebnosti mineralov, pri čemer so gozdne borovnice veliko bogatejše od gojenih. Delujejo čistilno, spodbujajo prebavo in pomagajo proti slabokrvnosti. 

 

Suhe slive

Znana ljudska rešitev za pospešitev prebave, ki jo s pridom uporabljamo tudi v Smooth-ih. Suhe slive jim dajo prijetno kremasto teksturo in edinstven okus, hkrati pa poskrbijo za visoko vsebnost antioksidantov, mineralov in vlaknin.

 

Chia semena

Kar 60% vseh maščob v chia semenih predstavljajo esencialne omega-3 maščobne kisline, ki jih v naši prehrani pogosto primanjkuje. Chia semena so bogata tudi z beljakovinami in vlakninami, zato spodbujajo občutek sitosti in pri športnikih prispevajo k regeneraciji mišičnega tkiva. Preden jih zamešamo v Smooth-e, chia semena vedno namočimo, da nase vežejo vodo in poskrbijo tudi za urejeno prebavo in primerno hidriranost telesa. 

 

Goji jagode

Slastni posušeni plodovi, ki jih najraje zobamo kar same, v Smooth-ih pa poskrbijo za bogastvo mineralov, vitaminov in aminokislin. Zaradi visokih vsebnosti beta karotena lahko goji jagode pripomorejo k zdravemu vidu, minerali pa skrbijo za lepšo kožo, lase in nohte. Pravo superživilo!

Acai

Okusne jagode iz Brazilije so bogat  vir kalija, vlaknin in vitamina E, ki deluje kot močan antioksidant. Bogate so z zdravimi maščobnimi kislinami in lahko zaradi urejanja prebave in spodbujanja občutka sitosti prispevajo k idealni telesni teži. Radi jih imamo zaradi njihovega prijetno nevtralnega okusa in čudovite vijolične barve, za povrh pa nas navdušujejo še z izboljšanjem spanca in lepotilnim učinkom na lase in kožo. 

 

Kokosova voda

V Smooth-ih uporabljamo izključno naravno kokosovo vodo, takšno brez dodatkov. Gre za najboljši naravni izotonik, saj zaradi obilice elektrolitov kokosova voda telo hidrira, omogoča optimalno delovanje živčevja in mišic, poživlja in krepi. Še posebej radi jo imamo športniki, zaradi prijetno sladkastega okusa pa popestri in obogati vsak Smooth, v katerem se pojavi. 

 

Sorodni Izdelki