Detox

RAZSTRUPLJEVALNI PAKETEK - 3 dni

Razstrupljevalni smooth

Smooth Razstrupljevalni paketek je namenjen vsem, ki želimo kljub napornemu delavniku prisluhniti svojemu telesu in mu privoščiti nekaj dni počitka in razstrupljanja. Posebej za Smooth ga je zasnovala nutricionistka za rastlinsko prehrano, Eva Žontar iz Evkaliptus (www.evkaliptus.si), tako da so s paketkom pokrite vse vaše dnevne potrebe po hranilih in energiji. 

Kot se za razstrupljanje spodobi, je vsak dan Smooth razstrupljevalnega paketka odet v zelene barve, saj ta najbolj učinkovito čisti naš organizem, hkrati pa zelenih živil na naših krožnikih pogosto primanjkuje. Smooth Razstrupljevalni paketek sestavljajo Smooth-i v tako raznolikih barvah in okusih, da se jih zagotovo ne boste naveličali. Dopolnjujejo jih čistilno sadje in hranljivi oreščki, posebna poslastica pa je naš Smooth ENERGY BAR.

 Nasveti za uporabo Smooth Razstrupljevalnega paketka:

 • Če se le da, med posameznimi obroki ne jejte, saj tako močno razbremenite prebavo in prebavilom privoščite potreben počitek. S tem se izognete tudi napihovanju in prebavnim težavam, do katerih bi lahko prišlo zaradi razstrupljanja.
 • Vsak obrok pojejte v celoti, čeprav imate morda občutek, da ste že siti – tako se boste izognili kasnejši lakoti in lažje dočakali naslednji obrok.
 • Na vsak Smooth glejte kot na obrok – vsak požirek zadržite v ustih in ga temeljito prepojite s slino. Tudi ostala živila jejte počasi in vsak grižljaj večkrat prežvečite. Ne hitite in vsak obrok pojejte s pozornostjo in hvaležnostjo. Prebava se začne že v ustih!
 • Med obroki lahko pijete vodo, nesladkano limonado ali čaj. Priporočamo pa, da tekočine ne uživate takoj pred obroki, saj tako razredčite prebavne encime.

Pozor! Potrebe po hranilih in energiji se močno razlikujejo od posameznika do posameznika - Smooth Razstrupljevalni paketek je sestavljen za povprečno aktivne osebe s povprečno telesno težo in ni zamišljen kot dolgoročni dnevni jedilnik. Če ste noseči, dojite, ste intenzivno športno aktivni ali imate druge specifične potrebe, se za strokovno pomoč pri razstrupljanju obrnite na www.evkaliptus.si, kjer vam bodo sestavili individualno prilagojen program in jedilnik.

 1. obrok: Smooth SMUTKO + Smooth KONCENTRACIJA
 2. obrok: Smooth ZELENJAVNI + 0,5 kg jabolk
 3. obrok: Smooth RAZSTRUPLJANJE + pest lešnikov
 1. obrok: Smooth RAZSTRUPLJANJE + Smooth ODPORNOST
 2. obrok: Smooth REGENERACIJA + Smooth ENERGY BAR
 3. obrok: Smooth ZELENJAVNI + pest konopljinih semen
 1. obrok Smooth RAZSTRUPLJEVALNI: + Smooth HUJŠANJE
 2. obrok: Smooth POMLAJEVANJE  + 0,5 kg pomaranč
 3. obrok: Smooth ZELENJAVNI + posušeni ananas 

Sorodni Izdelki