Smooth

Smooth ZELENO JABOLKO

Nizkokalorični smooth, Razstrupljevalni smooth, Zeleni smooth, Kivi, Zelenolistna zelenjava, Jabolka, Stebelna zelena, Kokosova voda, Lanena semena, Limona, Kumara, Aloe vera gel, Peteršilj, Pšenična trava v prahu, Primeren za nosečnice

Sestavine

Zelenolistnata zelenjava (špinača, blitva, regrat, koprive), stebelna zelena, kumara, jabolka granny smith, kivi, lanena semena, gel aloe vere, pšenična trava v prahu, kokosova voda

 

Opis

Razstruplja, alkalizira, ureja prebavo, krepi imunski sistem, spodbuja rast in obnovo celic, hidrira, služi kot vir omega-3 maščobnih kislin, deluje kot naravni izotonik.

 

 

Zelenolistna zelenjava

Najbogatejši vir hranil in klorofila na planetu, ki ga mešamo v vse zelene Smooth-e in jih tako naredimo še bolj čistilne in razstrupljevalne. Zelenje vsebuje veliko vlaknin, aminokislin, vitamina C, beta karotena, folno kislino in številne minerale, zato je najboljša rešitev za slabokrvnost in urejeno prebavo. 

 

Stebelna zelena

Zaradi njenega specifičnega okusa jo mešamo le v nekatere Smooth-e, ki jim doda prijetno slan priokus. Zelena je namreč eden najbogatejših rastlinskih virov natrija, vsebuje pa tudi ogromno drugih mineralov in deluje čistilno, izboljšuje prebavo, spodbuja izločanje sluzi in prispeva k zdravi črevesni flori.

 

Kumara

Najboljša zelenjava za hidriranje telesa, saj vsebujejo sveže kumare kar 97 % vode! V Smooth-ih pristanejo neolupljene – seveda ekološke –, saj tik pod lupino skrivajo največ vitaminov in mineralov. Kumare močno spodbujajo razstrupljanje in poživljajo prebavo, uravnavajo krvni sladkor, prispevajo k čisti koži in veljajo za pomlajevalno zelenjavo. 

 

Jabolka

Saj veste – eno na dan prežene zdravnika stran! V Smooth-e mešamo le najboljša ekološka jabolka lokalnih kmetov, saj ta vsebujejo največ antioksidantov, flavonoidov in različnih vitaminov. Ugodno vplivajo na prebavo, prispevajo k uravnavanju telesne teže in iz telesa odvajajo odvečno vodo – jabolka so zakon! 

 

Kivi

En sam kivi vsebuje skoraj celotno dnevno priporočeno količino vitamina C! Po njegovi zaslugi so tako Smooth-i odlična preventiva pred sezonskimi obolenji in prezgodnjim staranjem. Kivi vsebuje tudi veliko vitamina K in pripomore k ohranjanju zdravega vida, normalnim vrednostim holesterola v krvi in k zdravju srca in ožilja. 

 

Aloe vera gel

Tako poseben in dragocen, da ga mešamo le v nekatere naše Smooth-e. Deluje pomlajevalno in protivnetno, spodbuja regeneracijo in celjenje ran, hidrira, spodbuja prebavo in presnovo, pri vsem tem pa je še posebej pomembno, da uporabljamo certificirani gel aloe vere. Ta ne vsebuje strupenega aloina, ki se nahaja v povrhnjici aloe in lahko zaradi napačnega postopka pridelave pristane v gelu. 

 

Limona

Odličen vir vitamina C, ki ga v Smooth-e dodajamo le za vzorec – toliko, da je končni rezultat še bolj svež in se zmanjša oksidacija ostalih sestavin. Svež limonin sok vsebuje poleg vitamina C tudi beta karoten in različne sadne kisline, ki delujejo čistilno in poživljajo presnovo. 

 

Lanena semena

Fantastičen vir omega-3 maščobnih kislin, ki jih v sodobni prehrani pogosto primanjkuje in jih lahko zaužijemo le s hrano. Da bi od lanenih semen odnesli kar največ, jih moramo zaužiti sveže zmleta – prav to storimo v Smooth-ih, v katerih se vedno zmeljejo še cela semena, da se tako prepreči oksidacija in izguba hranil. 

 

Ječmenova trava v prahu

Eno naših najljubših superživil, ki odlično dopolnjuje sveže zelenje v zelenih Smooth-ih. Vanje mešamo le ekološko ječmenovo travo najboljše kakovosti, ki je bila na prostem gojena brez uporabe pesticidov ali umetnih gnojil. Takšna ječmenova trava vsebuje več kot 50 različnih mineralov in odlično razstruplja, odpravlja slabokrvnost in deluje kot multivitaminski nadomestek.  

 

Kokosova voda

V Smooth-ih uporabljamo izključno naravno kokosovo vodo, takšno brez dodatkov. Gre za najboljši naravni izotonik, saj zaradi obilice elektrolitov kokosova voda telo hidrira, omogoča optimalno delovanje živčevja in mišic, poživlja in krepi. Še posebej radi jo imamo športniki, zaradi prijetno sladkastega okusa pa popestri in obogati vsak Smooth, v katerem se pojavi. 

 

 

 

Sorodni Izdelki