Smooth

ZELENJAVNI Smooth

Razstrupljevalni smooth, Zeleni smooth, Zelenolistna zelenjava, Stebelna zelena, Oluščena konopljina semena, Konopljini proteini v prahu, Kristalna himalajska sol , Limona, Bučna semena, Kumara, Peteršilj, Primeren za nosečnice

Sestavine

zelenolistna zelenjava (špinača, blitva, kodrolistni in toskanski ohrovt, regrat, koprive), avokado, kumara, stebelna zelena, peteršilj, limonin sok, konopljini proteini, konopljina semena, bučna semena, himalajska sol, voda

 

Opis

Razstruplja, alkalizira, ureja in pospešuje prebavo, krepi imunski sistem in živčevje, služi kot popoln vir rastlinskih beljakovin, prispeva k regeneraciji in oblikovanju mišic, uravnava krvni tlak.

Zelenolistna zelenjava

Najbogatejši vir hranil in klorofila na planetu, ki ga mešamo v vse zelene Smooth-e in jih tako naredimo še bolj čistilne in razstrupljevalne. Zelenje vsebuje veliko vlaknin, aminokislin, vitamina C, beta karotena, folno kislino in številne minerale, zato je najboljša rešitev za slabokrvnost in urejeno prebavo. 

 

Stebelna zelena

Zaradi njenega specifičnega okusa jo mešamo le v nekatere Smooth-e, ki jim doda prijetno slan priokus. Zelena je namreč eden najbogatejših rastlinskih virov natrija, vsebuje pa tudi ogromno drugih mineralov in deluje čistilno, izboljšuje prebavo, spodbuja izločanje sluzi in prispeva k zdravi črevesni flori.

 

Kumara

Najboljša zelenjava za hidriranje telesa, saj vsebujejo sveže kumare kar 97 % vode! V Smooth-ih pristanejo neolupljene – seveda ekološke –, saj tik pod lupino skrivajo največ vitaminov in mineralov. Kumare močno spodbujajo razstrupljanje in poživljajo prebavo, uravnavajo krvni sladkor, prispevajo k čisti koži in veljajo za pomlajevalno zelenjavo. 

 

Peteršilj

Težko najdemo bolj čistilno zelenje, kot je peteršilj. Njegova eterična olja, zaradi katerih imajo Smooth-i s peteršiljem prav poseben okus, delujejo poživilno in razstrupljevalno, sicer pa deluje peteršilj splošno protivnetno, spodbuja prebavo in delovanje živčevja, skrbi za dobro kri, pospešuje izločanje vode iz telesa in deluje protirakavo. 

 

Avokado

Obožujemo avokado! Največ hranil se nahaja tik pod lupino, zato ga olupimo še posebej previdno, da se v Smooth-ih znajde čim več antioksidantov in mineralov. Avokado vsebuje veliko maščobe, a naj vas to ne prestraši – gre namreč za zdrave maščobne kisline, ki ugodno vplivajo na kožo in splošno počutje.

 

Limona

Odličen vir vitamina C, ki ga v Smooth-e dodajamo le za vzorec – toliko, da je končni rezultat še bolj svež in se zmanjša oksidacija ostalih sestavin. Svež limonin sok vsebuje poleg vitamina C tudi beta karoten in različne sadne kisline, ki delujejo čistilno in poživljajo presnovo. 

 

Konopljini proteini v prahu

Tako kot konopljina semena vsebuje tudi to superživilo vse esencialne aminokisline in idealno razmerje esencialnih maščobnih kislin omega-3 in omega-6. Konopljini proteini se pridobivajo z mletjem konopljinih semen, ki jim nato odstranijo večji del maščobe in vlaknin, zato se v končnem izdelku močno poveča vsebnost beljakovin (50% celotne teže). Konopljine proteine mešamo v vse Smooth-e za regeneracijo mišic in oblikovanje postave. 

 

Oluščena konopljina semena

Vsebujejo vse esencialne aminokisline in esencialne maščobne kisline (omega-3 in omega-6) v idealnem 1:3 razmerju za človeško telo. Krepijo telo, vzpodbujajo rast mišične mase in naredijo Smooth-e nasitne in čudovito kremaste. 

 

Bučna semena

Vedno preverimo, da so naša bučna semena nepražena, saj le takšna vsebujejo veliko mineralov in zdravih maščobnih kislin. Še posebej jih občudujemo zaradi njihove vsebnosti cinka in železa, ki ju v sodobni prehrani pogosto primanjkuje. Bučna semena so tudi bogat vir kakovostnih rastlinskih beljakovin.

 

Kristalna himalajska sol

V naše zelenjavne Smooth-e mešamo kristalno himalajsko sol, ki ne vsebuje nobenih primesi ali dodatkov. Je naravni vir številnih mineralov, zaradi relativno visoke vsebnosti železa pa so njena zrnca blago rožnate barve. 

 

Sorodni Izdelki